• head_banner_01

Mesin Pemotongan Laser Serat

Apa Mesin Pemotongan Laser Serat?

Mesin pemotong laser serat yaiku peralatan pemotong logam CNC profesional kanthi presisi dhuwur, kualitas dhuwur, kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur.Pemotong laser serat logam ditrapake kanggo kabeh jinis pemotongan bahan logam, dilengkapi karo kekuwatan laser sing beda (saka 500W nganti 20000W) kanggo nglereni lembaran / piring logam ketebalan sing beda lan tabung / pipa logam, kayata baja karbon (CS), baja tahan karat (SS), baja listrik, baja galvanis, aluminium, paduan aluminium, titanium alloy, plat seng aluminium, kuningan, tembaga, wesi lan bahan logam liyane.

Mesin pemotong laser serat uga diarani pemotong laser serat, mesin pemotong laser logam, peralatan pemotong laser serat.Iku luwih cepet lan luwih efisien tinimbang mesin nglereni laser CO2.Tingkat konversi fotoelektrik saka mesin pemotong laser serat bisa tekan luwih saka 30%, sing luwih dhuwur tinimbang mesin pemotong laser YAG.Mesin laser serat luwih irit daya lan irit energi (mung udakara 8% -10%).Mesin pemotong laser serat duwe kaluwihan sing jelas lan wis dadi peralatan pambentuk logam utama ing pasar.

Kepiye Cara Mesin Pemotongan Laser Serat?

Pemotong laser serat minangka peralatan berteknologi tinggi sing nggabungake teknologi laser serat canggih, teknologi kontrol numerik lan teknologi mekanik presisi.Iku nggunakake laser serat majeng kanggo output sinar laser Kapadhetan dhuwur-energi, lan fokus Beam ing lumahing workpiece menyang titik cilik (diameteripun paling cilik bisa kurang saka 0.1mm) liwat sirah nglereni, supaya workpiece dipadhangi karo titik fokus ultra-fine.Banjur wilayah kasebut langsung leleh lan nguap, lan nguap dadi bolongan.Posisi iradiasi titik laser dipindhah dening sistem mekanik kontrol numerik kanggo nggawe bolongan terus-terusan lan mbentuk irisan sing sempit kanggo nyadari pemotongan otomatis.

Kauntungan utama saka Mesin Pemotongan Laser Serat:

1. Apikcngucapqkwalitas.

Amarga titik laser cilik lan Kapadhetan energi dhuwur, siji nglereni laser bisa entuk kualitas nglereni luwih.Kerf saka nglereni laser umume 0.1-0.2mm, jembaré saka zona panas-kena cilik, geometri kerf apik, lan bagean salib saka kerf punika persegi dowo relatif biasa.Lumahing nglereni laser nglereni bebas saka burrs, lan roughness lumahing umume bisa tekan ndhuwur 12.5um.Pemotongan laser bisa digunakake minangka prosedur pangolahan pungkasan.Umumé, lumahing nglereni bisa langsung gandheng tanpa Processing luwih, lan bagean bisa digunakake langsung.

 

2. Kacepetan nglereni cepet.

Kacepetan nglereni laser relatif cepet.Contone, nggunakake laser 2000w, kacepetan nglereni 8mm baja karbon nglukis 1.6m / min, lan kacepetan nglereni 2mm stainless steel nglukis 3.5m / min.Amarga zona cilik sing kena pengaruh panas lan deformasi minimal saka workpiece sajrone nglereni laser, clamping lan mbenakake ora dibutuhake, sing bisa ngirit peralatan clamping lan wektu tambahan kayata clamping.

 

3. Cocog kanggo pangolahan produk gedhe.

Biaya manufaktur cetakan produk gedhe banget dhuwur.Nalika pangolahan laser ora mbutuhake cetakan, lan pangolahan laser rampung ngindhari ambruk materi sing dibentuk sajrone pukulan lan nyukur, sing bisa nyuda biaya produksi perusahaan lan nambah kualitas produk.

 

4. Bisa ngethok akehjinis bahan.

Dibandhingake karo cara nglereni kayata nglereni oksigen-ethane lan nglereni plasma, nglereni laser bisa Cut liyane jinis bahan, kalebu logam, non-logam, basis logam lan bahan komposit non-logam.Kanggo macem-macem bahan, amarga sifat thermophysical dhewe lan tingkat panyerepan beda kanggo laser, padha nuduhake daya adaptasi nglereni laser beda.

 

5. Ora rentan kanggo gangguan elektromagnetik.

Ora kaya pangolahan sinar elektron, pangolahan laser ora sensitif marang gangguan medan elektromagnetik lan ora mbutuhake lingkungan vakum.

 

6. Resik, aman lan bebas polusi.

Ing proses nglereni laser, swara kurang, geter cilik, lan ora ana polusi, sing ningkatake lingkungan kerja operator.

3015 metal laser cutter

Mesin Cutting Laser Serat Logam Ekonomis

Mesin pemotong logam 3015 serat laser FL-S3015 sing ekonomis iki dirancang dening Fortune Laser kanggo kabeh jinis lembaran logam kanthi rega terjangkau.Pemotong laser 3015 dilengkapi sumber Laser Maxphotonics 1000W, sistem pemotong CNC profesional Cypcut 1000, kepala pemotong laser OSPRI, motor servo Yaskawa, komponen elektronik Schneider, komponen Pneumatik SMC Jepang, lan akeh bagean merek liyane kanggo njamin efek pemotongan kualitas.Area kerja mesin yaiku 3000mm * 1500mm.Kita bisa gawé mesin adhedhasar kabutuhan lan proyèk, please aran gratis kanggo hubungi kita dina iki!

3d robot cutting system

Mesin Pemotongan Laser Robot 3D kanthi Lengan Robot

Fortune Laser 3D Robot Laser Cutting Machine dirancang kanthi struktur mbukak.Ing tengah ndhuwur pigura portal, ana lengen robot kanggo ngrampungake operasi pemotongan ing titik acak ing meja kerja.Presisi pemotongan tekan 0.03mm, nggawe pemotong iki cocog kanggo nglereni lembaran logam kanggo mobil, peralatan pawon, peralatan fitness lan akeh produk liyane.

Open Type CNC Metal Sheet Fiber Laser Cutter (1)

Open Type CNC Metal Sheet Fiber Laser Cutter

Fortune Laser mbukak jinis pemotong laser serat CNC minangka mesin kanthi meja kerja super gedhe.Area kerja bisa nganti 6000mm * 2000mm.Iki digunakake khusus kanggo nglereni kabeh jinis lembaran logam.Iku gampang kanggo pangguna kanggo operate lan njaga.Uga, proses perakitan sing ketat njamin operasi mesin sing stabil kanthi presisi pemotongan sing dhuwur.Fortune mesin nglereni laser serat optik menehi kedhaftar karo kemampuan nglereni kuat lan efficiency karo aksesoris kelas ndhuwur diimpor, kang pilihan apik kanggo pangguna kanggo proses jinis ekonomi.

Laser Cutting Machine with Exchange Table (1)

Laser Cutting Machine karo Tabel Exchange

Fortune Laser Metal Laser Cutting Machine karo Exchange Tabel dilengkapi loro pallets nglereni sing bisa kanthi otomatis ngalih cepet.Nalika siji digunakake kanggo nglereni, siji liyane bisa dimuat utawa unloaded karo sheets logam.Iki banget ngirit wektu loading lan unloading, nambah efisiensi kerja lan ngirit biaya.Pemotong laser logam nyedhiyakake efisiensi lan presisi sing dhuwur, pemotongan sing resik, lancar, mundhut materi sing kurang, ora ana burr, zona sing kena pengaruh panas lan meh ora ana deformasi termal.Mesin laser cocok banget kanggo pangolahan terus-terusan skala gedhe lan minangka peralatan sing disenengi kanggo pabrik logam.

Large Format Industrial Laser Cutting Machine (1)

Format Gedhe Industrial Metal Serat Optik Laser Cutting Machine

Fortune Laser High Power Format Gedhe Industrial Metal Optical Fiber Laser Cutting Machine punika kinerja dhuwur alat nglereni laser industri sing adopts kemajuan paling anyar ing teknologi laser kanggo kacepetan dhuwur lan nglereni akurat ing sheet metals lan baja profil ukuran gedhe.Mesin kasebut cocog kanggo potongan metalworking format gedhe.Kerjane uga karo sawetara saka sudhut bahan logam kaya baja karbon, stainless steel, baja entheng, aluminium, tembaga, kuningan, lan alloy, etc.Mesin nglereni laser serat kalebu cooling, lubricating lan bledug ...

High Power Fiber Laser Cutter 6KW 8KW 10KW 12KW 20KW (1)

Dhuwur Power Serat Laser Cutter 6KW ~ 20KW

Fortune Laser mesin pemotong serat laser daya dhuwur 6KW-20KW, dilengkapi sumber laser serat terkemuka ing donya sing ngasilake laser kuat sing fokus ing obyek lan nyebabake leleh lan penguapan cepet.Pemotongan otomatis dikontrol dening sistem kontrol numerik.Mesin hi-tech iki nggabungake teknologi laser serat canggih, kontrol numerik lan teknologi mesin presisi.

A-2 Full Cover Fiber Laser Cutting Machine (4)

Mesin Pemotong Laser CNC Logam Lengkap

Fortune Laser mesin pemotong serat laser kanthi lengkap nganggo tutup protèktif laser, platform ijol-ijolan rantai lan sistem pemotong CNC profesional kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi kemampuan lan efisiensi pemotongan sing kuat.Ing wektu sing padha, bagean sing diimpor ndhuwur lan proses perakitan sing ketat njamin mesin kasebut aman, efisien lan presisi dhuwur sing stabil.

sdfgsdfiupguoisdfguoidsf////

Mesin Pemotong Laser Lembar lan Tube sing dienggo kaping pindho

Fortune Laser mesin pemotong serat laser kanthi lengkap nganggo tutup protèktif laser, platform ijol-ijolan rantai lan sistem pemotong CNC profesional kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi kemampuan lan efisiensi pemotongan sing kuat.Ing wektu sing padha, bagean sing diimpor ndhuwur lan proses perakitan sing ketat njamin mesin kasebut aman, efisien lan presisi dhuwur sing stabil.

Professional Fiber Laser Metal Tube Cutter (1)

Mesin Pemotong Tube Laser Feeding Otomatis

Fortune Laser Feeding Otomatis Laser Tube Cutting Machine minangka peralatan pemotongan kanthi tliti dhuwur, efisiensi dhuwur lan linuwih sing nggabungake kontrol komputer, transmisi mekanik presisi, lan pemotongan termal.Antarmuka wong-mesin desain apik ndadekake operasi luwih trep lan prasaja, lan bisa Cut metu macem-macem blanks kanthi cepet lan akurat.Iki nganggo desain modular siji-potong, sing gampang dipasang lan gampang dipindhah.

Precision Fiber Laser Cutting Machine (2)

Mesin Pemotongan Laser Serat Presisi

Mesin pemotong laser presisi FL-P Series dirancang lan digawe dening FORTUNE LASER.Diadopsi karo teknologi laser anjog kanggo aplikasi sheet metal lancip.Mesin iki digabungake karo marmer lan sistem nglereni laser Cypcut.Kanthi desain terintegrasi, sistem nyopir motor linear ganda gantry (utawa sekrup bal), antarmuka sing ramah lan kerja stabil jangka panjang

Kepiye Pilih Mesin Pemotongan Laser Serat sing Cocok kanggo Bisnis Sampeyan?

1.Bahan sing perlu kanggo proses lan orane katrangan saka bisnis

Pangguna kudu nimbang ruang lingkup bisnis, kekandelan bahan pemotong, bahan sing kudu dipotong lan faktor liyane, banjur nemtokake kekuwatan peralatan sing bakal dituku lan ukuran meja kerja.Daya mesin nglereni laser ing pasar saiki kisaran saka 500W kanggo 20000W.Lan manufaktur kanthi ukuran meja kerja rata-rata bisa ngatur miturut kabutuhan pelanggan.

2. Konfigurasi hardware

Mesin nglereni serat laser utamane dumadi saka akeh subsistem kayata sistem jalur cahya, sistem amben, sistem drive servo, sistem kontrol piranti lunak, lan sistem pendinginan banyu, lan liya-liyane. Minangka sistem kabeh, mesin pemotong laser serat mbutuhake macem-macem subsistem. kudu banget koordinasi lan manunggal.Mula, saben pilihan komponen saka pabrikan terpadu kudu ngalami tes ulang lan tes instalasi, lan macem-macem pilihan bakal dianggep.

3. Produsen profesional

Amarga pangembangan kuat saka aplikasi industri mesin nglereni laser, macem-macem punching CNC lan manufaktur plasma wis jumangkah menyang lapangan mesin nglereni laser, lan tingkat manufaktur mesin nglereni laser gedhe lan cilik ora rata.Mulane, nalika milih mesin nglereni laser, sampeyan kudu golek manufaktur sing profesional ing aplikasi industri laser.

4. Faktor harga

Minangka panuku nyata mesin nglereni laser, kita asring ing misunderstanding.Kita tansah ngukur rasio lan rega saben perusahaan, lan tansah pengin milih perusahaan kanthi konfigurasi paling dhuwur, rega paling murah, lan perusahaan merek.

Nanging bener, faktor rega ora mung nalika milih mesin nglereni laser.Upaminipun adhedhasar faktor rega, sampeyan tuku piranti laser ing rega mirah 20.000RMB, nanging sawise sampeyan tuku, sampeyan ora bisa nggunakake biasane lan kudu kerep ngganti bagean.bagean panggantos piyambak luwih saka sepuluh ewu, ora kanggo sebutno mundhut disebabake produksi normal.Kanthi wektu, mundhut bagean siji wis tekan 100.000 sawise 5 taun, apa maneh bisa digunakake nganti suwe.

Kualitas lan layanan pisanan, banjur rega.

5. layanan sawise-sales

Ing kabeh industri layanan mekanik, sawise nggunakake nyata, sing paling dikuwatirake lan dibutuhake pangguna yaiku ketepatan wektu lan kesinambungan layanan sawise adol.Kudu njamin operasi normal mesin kanggo njamin produksi.Ayo tim profesional nindakake perkara sing profesional.

Komitmen standar dhuwur saka mesin lan peralatan layanan sawise-sales ora mung kanggo menehi pelanggan kapercayan ing pilihan, nanging uga manifestation saka standar dhuwur sing: saka posisi pasar kanggo desain mechanical, saka mundhut barang utowo jasa, Déwan, pengawasan kualitas, lan malah. sawise-sales.Mung kanthi nuntut sistem sing ketat, kita bisa tahan uji pasar.

6. Nilai tambah

Tuku mesin yaiku tuku keuntungan, tuku wektu, lan tuku mesin sing ngasilake dhuwit;

Tuku mesin uga minangka cara produksi lan manajemen, bunder kanca sing luwih akeh, lan malah jaman laser;

Milih mesin nglereni laser minangka cara sing paling langsung lan populer kanggo entuk dhuwit.Kanthi cara sing komprehensif, nilai tambah mesin pemotong laser iki kalebu biaya materi sing disimpen, biaya tenaga kerja, biaya wektu, kalebu pesenan sing nambah nilai produk.Kalebu transformasi cara produksi lan manajemen, mitra bisnis sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, lan sing luwih penting, supaya sampeyan bisa mlaku ing ngarep jaman.Pilih nglereni laser, banjur sampeyan bakal mimpin kabeh industri.

Kepiye Pilih Mesin Pemotongan Laser Serat sing Cocok kanggo Bisnis Sampeyan?

Apa Aplikasi kanggo Mesin Pemotongan Logam Serat Laser?

Apa Bedane antarane Serat Laser Cutting, CO2 Cutting lan CNC Plasma Cutting?

Apa Bisnis Bisa Aku Nyana saka Laser Cutting lan Laser Welding Tools?

Faktor Utama Sing Ngaruhi Kualitas Pemotongan Laser Logam.

Kualitas Pisanan, nanging Rega Penting: Pira Biaya Mesin Pemotongan Laser?

Apa Sampeyan Kudu Ngerti babagan Mesin Pemotongan Laser Tabung?

Takon Kita Rega Apik Dina iki!

PIYE BISA Mbantu dina iki?

Mangga isi formulir ing ngisor iki lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

side_ico01.png