Aku pengin sinau luwih rinci babagan

index_about_thumbs
Produsen Mesin Laser Kualitas

Didegake ing 2016 lan kantor pusat ing kutha Shenzhen, Fortune Laser Technology Co., Ltd. minangka produsen profesional peralatan laser industri, terintegrasi karo R&D, produksi, penjualan lan layanan pangopènan.Fortune Laser wis dadi salah sawijining perusahaan laser industri paling cepet ing pasar.

 

Visi Fortune Laser mesthi ngrancang lan nggawe mesin laser industri kualitas sing cocog karo kabutuhan pelanggan, kanthi rega terjangkau, kanthi fleksibilitas sing cocog karo macem-macem industri.

Apa milih FORTUNE LASER

MITRA KITA

  • IPG

    GPA

  • PRECITEC

    PRECITEC

  • MAX

    MAX

  • RAYTOOLS

    RAYTOOLS

  • Raycus

    Raycus

  • YASKAWA

    YASKAWA

  • Schneider

    Schneider

  • YYC

    YYC

  • HIWIN

    HIWIN

  • S&A

    S&A

Pasar Global Fortune Laser

Kanthi kinerja dhuwur lan reputasi apik, mesin kita ora mung disambut ing China, nanging uga wis diekspor menyang luwih saka 120 negara lan wilayah ing donya, kalebu

Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Brasil, Kolombia, Chili, Inggris, Italia, Prancis, Jerman, Spanyol, Walanda, Rumania, Rusia, Jepang, Korea Selatan, Turki, Thailand, Indonesia,

Malaysia, Vietnam, Filipina, Pakistan, India, Uzbekistan, Mesir, Aljazair, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Afrika Kidul lan akeh negara liyane.

Sinau luwih lengkap
map
side_ico01.png