• head_banner_01

Kebijakan Privasi

SAPA KITA

Alamat situs web Fortune Laser yaiku: www.fortunelaser.com.

 

APA DATA PRIBADI KITA KUMPULKE LAN KENAPA KITA KUMPULKE

Komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs, kita ngumpulake data sing ditampilake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senar agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam.

Media

Yen sampeyan ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngindhari upload gambar kanthi data lokasi sing dipasang (EXIF GPS).Pengunjung situs web bisa ngundhuh lan ngekstrak data lokasi apa wae saka gambar ing situs web kasebut.

 

Formulir Kontak

cookie

Kita nggunakake cookie kanggo mbantu ngelingi lan ngolah item ing info pitakon sampeyan, ngerti lan nyimpen pilihan sampeyan kanggo kunjungan ing mangsa ngarep lan ngumpulake data agregat babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya kita bisa menehi pengalaman lan alat situs sing luwih apik kanggo sampeyan ing mangsa ngarep.Kita bisa kontrak karo panyedhiya layanan pihak katelu kanggo mbantu kita luwih ngerti pengunjung situs kita.Panyedhiya layanan kasebut ora diidini nggunakake informasi sing diklumpukake kanggo pihak kita kajaba kanggo mbantu kita langsung nindakake lan ningkatake bisnis kita.

Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs kita, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie.Iki kanggo penak supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane.Cookie iki bakal tahan setaun.

Yen sampeyan duwe akun lan mlebu ing situs iki, kita bakal nyetel cookie sauntara kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nampa cookie.Cookie iki ora ngemot data pribadhi lan dibuwang nalika sampeyan nutup browser.

Nalika sampeyan mlebu, kita uga bakal nyiyapake sawetara cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar.Cookie mlebu suwene rong dina, lan cookie pilihan layar suwene setaun.Yen sampeyan milih "Elinga Aku", login sampeyan bakal tetep rong minggu.Yen sampeyan metu saka akun, cookie login bakal dibusak.

Yen sampeyan ngowahi utawa nerbitake artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan.

Cookie iki ora kalebu data pribadhi lan mung nuduhake ID kiriman artikel sing lagi wae diowahi.Kadaluwarsa sawise 1 dina.

Google Analytics nggunakake cookie, waca Kebijakan Cookie:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB

Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa milih supaya komputer sampeyan ngelingake sampeyan saben cookie dikirim, utawa sampeyan bisa milih kanggo mateni kabeh cookie liwat setelan browser.Kaya umume situs web, yen sampeyan mateni cookie, sawetara layanan bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener.

 

Konten semat saka situs web liyane

Artikel ing situs iki bisa uga kalebu konten sing disematake (contone, video, gambar, artikel, lsp.).Konten semat saka situs web liyane tumindak kanthi cara sing padha kaya pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.Situs web kasebut bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo konten sing dipasang, kalebu nglacak interaksi sampeyan karo konten sing dipasang yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs web kasebut.

 

Analytics

Kita nggunakake Google Analytics, iku ora ngumpulake informasi pribadi liwat cookie lan ora nggabungake, cocog, utawa informasi salib-referensi karo informasi liyane.

Mangga deleng kabijakan privasi Google Analytics kanggo informasi tambahan.

Kebijakan Privasi Google:https://policies.google.com/privacy?hl=id;

Kabijakan Google Cookies:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB;

 

SIAPA KITA BAGI DATA KARO

Kanthi gawan, kita ora nuduhake data pribadhi karo sapa wae.

 

Suwene WE nahan DATA Panjenengan

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadata kasebut bakal disimpen tanpa wates.Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni sembarang komentar tindakake-munggah kanthi otomatis tinimbang terus ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndhaptar ing situs web kita (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadhi sing diwenehake ing profil pangguna.Kabeh pangguna bisa ndeleng, ngowahi, utawa mbusak informasi pribadhi sawayah-wayah (kajaba ora bisa ngganti jeneng pangguna).Administrator situs web uga bisa ndeleng lan ngowahi informasi kasebut.

 

APA HAK KOWE NAWAS DATA

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa wis ninggalake komentar, sampeyan bisa njaluk kanggo nampa file diekspor saka data pribadhi kita nyekeli bab sampeyan, kalebu data sing wis diwenehake kanggo kita.Sampeyan uga bisa njaluk supaya kita mbusak kabeh data pribadhi sing kita simpen babagan sampeyan.Iki ora kalebu data apa wae sing kudu kita simpen kanggo tujuan administratif, legal, utawa keamanan.

 

Ing endi kita ngirim data sampeyan

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

 

Apa kita nggawe nganyari babagan kabar iki

Kita bisa nganyari kabar privasi iki saka wektu kanggo wektu.Versi sing dianyari bakal dituduhake kanthi tanggal "Revisi" sing dianyari lan versi sing dianyari bakal efektif sanalika bisa diakses.Yen kita nggawe owah-owahan materi kanggo kabar privasi iki, kita bisa ngabari sampeyan kanthi langsung ngirim kabar babagan owah-owahan kasebut utawa kanthi langsung ngirim kabar.

 

CARA KONTAK KAMI TENTANG WARTA IKI

Kanggo masalah khusus privasi, hubungi support@fortunelaser.com

side_ico01.png