• Растете го вашиот бизнис соласер за среќа!
  • Мобилен/WhatsApp:+86 13682329165
  • jason@fortunelaser.com
  • head_banner_01

Политика за приватност

КОИ СМЕ НИЕ

Адресата на веб-страницата на Fortune Laser е: www.fortunelaser.com.

 

КОИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ СОБИРАМЕ И ЗОШТО ГИ СОБИРАМЕ

Коментари

Кога посетителите оставаат коментари на страницата, ние ги собираме податоците прикажани во формуларот за коментари, а исто така и IP адресата на посетителот и низата на кориснички агент на прелистувачот за да помогнеме во откривањето на спам.

Медиуми

Ако поставувате слики на веб-локацијата, треба да избегнувате да поставувате слики со вклучени вградени податоци за локација (EXIF GPS).Посетителите на веб-локацијата можат да преземаат и извлечат какви било податоци за локацијата од сликите на веб-локацијата.

 

Формулари за контакт

Колачиња

Користиме колачиња за да ни помогнат да ги запомниме и обработиме ставките во вашите информации за барање, да ги разбереме и зачуваме вашите преференции за идните посети и да составиме збирни податоци за сообраќајот на страницата и интеракцијата на страницата за да можеме да понудиме подобри искуства и алатки за вас во иднина.Може да склучиме договор со трети лица даватели на услуги за да ни помогнат подобро да ги разбереме посетителите на нашата страница.На овие даватели на услуги не им е дозволено да ги користат информациите собрани во наше име, освен за да ни помогнат директно да го водиме и подобриме нашиот бизнис.

Ако оставите коментар на нашата страница, можете да се одлучите за зачувување на вашето име, адреса на е-пошта и веб-локација во колачиња.Овие се за ваша погодност за да не мора повторно да ги пополнувате вашите податоци кога ќе оставите друг коментар.Овие колачиња ќе траат една година.

Ако имате сметка и се најавите на оваа страница, ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали вашиот прелистувач прифаќа колачиња.Ова колаче не содржи лични податоци и се отфрла кога ќе го затворите прелистувачот.

Кога ќе се најавите, ние исто така ќе поставиме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најавување и изборот на екранот.Колачињата за најавување траат два дена, а колачињата со опции на екран траат една година.Ако изберете „Запомни ме“, вашето најавување ќе трае две недели.Ако се одјавите од вашата сметка, колачињата за најавување ќе бидат отстранети.

Ако уредувате или објавите статија, дополнително колаче ќе се зачува во вашиот прелистувач.

Ова колаче не вклучува лични податоци и едноставно го означува ID на објавата на написот што штотуку го уредивте.Истекува после 1 ден.

Google Analytics користи колачиња, прочитајте ја нивната политика за колачиња:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB

Ако сакате, можете да изберете вашиот компјутер да ве предупредува секогаш кога се испраќа колаче или можете да изберете да ги исклучите сите колачиња преку поставките на вашиот прелистувач.Како и повеќето веб-локации, ако ги исклучите вашите колачиња, некои од нашите услуги може да не функционираат правилно.

 

Вградена содржина од други веб-локации

Статиите на оваа страница може да вклучуваат вградена содржина (на пр. видеа, слики, статии итн.).Вградената содржина од други веб-локации се однесува на ист начин како посетителот да ја посетил другата веб-локација.Овие веб-локации може да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградуваат дополнително следење од трета страна и да ја следат вашата интеракција со таа вградена содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина доколку имате сметка и сте најавени на таа веб-локација.

 

Анализа

Ние користиме Google Analytics, таа не собира информации за лична идентификација преку своето колаче и не комбинира, совпаѓа или вкрстува информации со други информации.

Прегледајте ја политиката за приватност на Google Analytics за дополнителни информации.

Политика за приватност на Google:https://policies.google.com/privacy?hl=en;

Политика за колачиња на Google:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB;

 

СО КОГО ГИ СПОДЕЛИМЕ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ

Стандардно, ние не споделуваме никакви лични податоци со никого.

 

КОЛКУ ДОЛГО ГИ ЗАДРЖУВАМЕ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ

Ако оставите коментар, коментарот и неговите метаподатоци се задржуваат на неодредено време.Ова е за да можеме автоматски да ги препознаваме и одобруваме сите последователни коментари наместо да ги држиме во редица за умереност.

За корисниците кои се регистрираат на нашата веб-локација (доколку ги има), ги чуваме и личните информации што тие ги даваат во нивниот кориснички профил.Сите корисници можат да ги видат, уредуваат или бришат своите лични податоци во секое време (освен што не можат да го променат своето корисничко име).Администраторите на веб-страниците исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.

 

КОИ ПРАВА ИМАТЕ НА ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ

Ако имате сметка на оваа страница или сте оставиле коментари, можете да побарате да добиете извезена датотека со личните податоци што ги чуваме за вас, вклучувајќи ги и сите податоци што ни ги дадовте.Можете исто така да побарате да ги избришеме сите лични податоци што ги имаме за вас.Ова не вклучува никакви податоци што сме обврзани да ги чуваме за административни, правни или безбедносни цели.

 

КАДЕ ГИ ИСПРАЌАМЕ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ

Коментарите на посетителите може да се проверат преку автоматизирана услуга за откривање спам.

 

ДАЛИ НАПРАВИМЕ АЖУРИРАЊЕ НА ОВАА ИЗВЕСТУВАЊЕ

Можеме да го ажурираме ова известување за приватност од време на време.Ажурираната верзија ќе биде означена со ажуриран датум „Ревидирана“ и ажурираната верзија ќе стапи во сила веднаш штом ќе биде достапна.Ако направиме материјални промени на ова известување за приватност, може да ве известиме или со видно објавување известување за таквите промени или со директно испраќање на известување.

 

КАКО МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ ЗА ОВАА НАЈАВА

For privacy-specific concerns, please contact with support@fortunelaser.com

side_ico01.png