• head_bander_01

Politika e privatësisë

KUSH JEMI NE

Adresa e faqes së internetit të Fortune Laser është: www.fortunelaser.com.

 

ÇFARË TË DHËNAVE PERSONALE MBLIDHJMË DHE PSE I MBLIDHIM

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS).Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

 

Format e Kontaktit

Biskota

Ne përdorim kuki për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në informacionin e kërkimit tuaj, të kuptojmë dhe ruajmë preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe të përpilojmë të dhëna të përgjithshme rreth trafikut të sajtit dhe ndërveprimit të sajtit, në mënyrë që të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira për ju në të ardhmen.Ne mund të kontraktojmë me ofrues shërbimesh të palëve të treta për të na ndihmuar të kuptojmë më mirë vizitorët e faqes sonë.Këta ofrues shërbimesh nuk lejohen të përdorin informacionin e mbledhur në emrin tonë, përveçse për të na ndihmuar të drejtojmë dhe përmirësojmë drejtpërdrejt biznesin tonë.

Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookies.Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër.Këto biskota do të zgjasin për një vit.

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë sajt, ne do të vendosim një skedar të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon skedarë skedarësh.Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë gjithashtu disa skedarë kuki për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj.Kukit e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin një vit.Nëse zgjidhni "Më mbaj mend", identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë.Nëse dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj.

Kjo cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar.Skadon pas 1 dite.

Google Analytics përdor cookies, ju lutemi lexoni Politikën e tyre të Cookies:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB

Nëse preferoni, mund të zgjidhni që kompjuteri juaj t'ju paralajmërojë sa herë që dërgohet një cookie, ose mund të zgjidhni të çaktivizoni të gjitha skedarët e skedarëve nëpërmjet cilësimeve të shfletuesit tuaj.Ashtu si shumica e faqeve të internetit, nëse i çaktivizoni cookie-t tuaja, disa nga shërbimet tona mund të mos funksionojnë siç duhet.

 

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.).Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

 

Analiza

Ne përdorim Google Analytics, ai nuk mbledh informacion personalisht të identifikueshëm përmes cookie-t të tij dhe nuk kombinon, përputhet ose ndërlidh informacionin me ndonjë informacion tjetër.

Ju lutemi rishikoni politikën e privatësisë së Google Analytics për informacione shtesë.

Politika e privatësisë së Google:https://policies.google.com/privacy?hl=en;

Politika e Google Cookies:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB;

 

ME KU NE NDAJMË TË DHËNAT TUAJA

Si parazgjedhje, ne nuk ndajmë asnjë të dhënë personale me askënd.

 

SA KOHA I RUAJMË TË DHËNAT TUAJA

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar.Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe miratojmë çdo koment pasues automatikisht në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit.Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit).Administratorët e faqes në internet gjithashtu mund ta shohin dhe modifikojnë atë informacion.

 

ÇFARË TË DREJTA KENI MBI TË DHËNAT TUAJA

Nëse keni një llogari në këtë sajt, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë.Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju.Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

 

KU I DËRGOJMË TË DHËNAT TUAJA

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spamit.

 

A E BËJMË PËRDITËSIM KËTË NJOFTIM

Ne mund ta përditësojmë këtë njoftim privatësie herë pas here.Versioni i përditësuar do të tregohet nga një datë e përditësuar "Rishikuar" dhe versioni i përditësuar do të hyjë në fuqi sapo të jetë i aksesueshëm.Nëse bëjmë ndryshime materiale në këtë njoftim privatësie, ne mund t'ju njoftojmë ose duke postuar në mënyrë të dukshme një njoftim për këto ndryshime ose duke ju dërguar drejtpërdrejt një njoftim.

 

SI MUND TË NA KONTAKTONI PËR KËTË NJOFTIM

For privacy-specific concerns, please contact with support@fortunelaser.com

side_ico01.png