• head_banner_01

kabijakan privasi

SAHA URANG

Alamat ramatloka Fortune Laser nyaéta: www.fortunelaser.com.

 

NAON DATA PRIBADI KURING KUMPULKEUN JEUNG KAHA URANG KUMPULKEUN

Koméntar

Nalika nganjang ninggalkeun koméntar dina situs éta kami ngumpulkeun data anu dipidangkeun dina bentuk koméntar, sareng ogé alamat IP pangunjung sareng string agén pangguna browser pikeun ngabantosan deteksi spam.

Média

Upami anjeun unggah gambar ka halaman wéb, anjeun kedah ngahindarkeun unggah gambar anu kalebet data lokasi anu dipasang (EXIF GPS).Nu datang ka website bisa ngundeur tur nimba data lokasi mana wae ti gambar dina website.

 

Formulir Kontak

Cookies

Kami nganggo cookies pikeun ngabantosan kami nginget sareng ngolah barang-barang dina inpormasi inpormasi anjeun, ngartos sareng nyimpen karesep anjeun pikeun kunjungan ka hareup sareng ngumpulkeun data agrégat ngeunaan lalu lintas situs sareng interaksi situs supados kami tiasa nawiskeun pangalaman sareng alat anu langkung saé pikeun anjeun di hareup.Urang tiasa ngontrak sareng panyadia ladénan pihak katilu pikeun ngabantosan urang dina pamahaman anu langkung saé pikeun sémah situs urang.Panyadia jasa ieu henteu diidinan ngagunakeun inpormasi anu dikumpulkeun atas nama urang iwal pikeun ngabantosan urang langsung ngalaksanakeun sareng ningkatkeun bisnis urang.

Upami anjeun ngantunkeun koméntar dina situs kami anjeun tiasa milih pikeun nyimpen nami, alamat email sareng halaman wéb anjeun dina cookies.Ieu kanggo genah anjeun supados anjeun henteu kedah ngeusian detil anjeun deui nalika anjeun ngantunkeun koméntar anu sanés.Cookies ieu bakal lepas pikeun sataun.

Upami anjeun gaduh akun sareng anjeun lebet kana situs ieu, kami bakal nyetél cookie samentawis pikeun nangtukeun naha panyungsi anjeun nampi cookies.Cookie ieu henteu ngandung data pribadi sareng dipiceun nalika anjeun nutup panyungsi anjeun.

Nalika anjeun asup, kami ogé bakal nyetél sababaraha cookies pikeun nyimpen inpormasi login anjeun sareng pilihan tampilan layar anjeun.Cookies login salami dua dinten, sareng cookies pilihan layar salami sataun.Upami anjeun milih "Inget Kuring", login anjeun bakal tetep salami dua minggu.Upami anjeun kaluar tina akun anjeun, cookies login bakal dipupus.

Upami anjeun ngédit atanapi nyebarkeun artikel, cookie tambahan bakal disimpen dina panyungsi anjeun.

Cookie ieu henteu kalebet data pribadi sareng ngan saukur nunjukkeun ID pos tina tulisan anu anjeun nembé diédit.Ieu kadaluwarsa sanggeus 1 poé.

Google Analytics nganggo cookies, mangga baca Kabijakan Cookies na:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB

Upami Anjeun hoyong, Anjeun bisa milih pikeun komputer Anjeun ngingetkeun Anjeun unggal waktu hiji cookie keur dikirim, atawa Anjeun bisa milih pikeun mareuman sadaya cookies ngaliwatan setelan browser Anjeun.Sapertos sabagéan ageung situs wéb, upami anjeun mareuman cookies anjeun, sababaraha jasa kami tiasa henteu jalanna leres.

 

Eusi diselapkeun tina situs wéb anu sanés

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku eusi embedded (misalna video, gambar, artikel, jsb).Eusi anu disematkeun tina situs wéb anu sanés kalakuanana sami sareng anu nganjang ka halaman wéb anu sanés.Situs wéb ieu tiasa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, nganggo cookies, nyelapkeun pelacak pihak katilu tambahan, sareng ngawas interaksi anjeun sareng eusi anu disematkeun, kalebet ngalacak interaksi anjeun sareng kontén anu diselapkeun upami anjeun gaduh akun sareng lebet kana halaman wéb éta.

 

Analytics

Kami nganggo Google Analytics, éta henteu ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi sacara pribadi ngaliwatan cookie na sareng henteu ngagabungkeun, cocog, atanapi inpormasi cross-rujukan sareng inpormasi anu sanés.

Mangga marios kabijakan privasi Google Analytics kanggo inpormasi tambahan.

Kabijakan Privasi Google:https://policies.google.com/privacy?hl=id;

Kawijakan Cookies Google:https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB;

 

Saha urang bagikeun data anjeun jeung

Sacara standar kami henteu ngabagi data pribadi ka saha waé.

 

Sabaraha lami urang nahan data anjeun

Upami anjeun ngantunkeun koméntar, koméntar sareng metadatana dipikagaduh salamina.Ieu ku kituna urang bisa mikawanoh sarta nyatujuan sagala komentar nurutan-up otomatis tinimbang nahan aranjeunna dina antrian moderation.

Pikeun pangguna anu ngadaptar dina halaman wéb kami (upami aya), kami ogé nyimpen inpormasi pribadi anu disayogikeun dina profil pangguna na.Sadaya pangguna tiasa ningali, ngédit, atanapi ngahapus inpormasi pribadina iraha waé (kecuali aranjeunna henteu tiasa ngarobih nami pangguna).Pangurus situs wéb ogé tiasa ningali sareng ngédit inpormasi éta.

 

NAON HAK NU NU MILIH DATA ANDA

Upami anjeun gaduh akun dina situs ieu, atanapi parantos ngantepkeun koméntar, anjeun tiasa nyuhunkeun nampi file anu diékspor tina data pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun, kalebet data anu anjeun parantos nyayogikeun ka kami.Anjeun ogé tiasa nyuhunkeun yén kami mupus data pribadi anu aya ngeunaan anjeun.Ieu henteu kalebet data anu wajib kami jaga pikeun tujuan administrasi, hukum, atanapi kaamanan.

 

Dimana kami ngirimkeun data anjeun

Koméntar pangunjung tiasa dipariksa ngalangkungan jasa deteksi spam otomatis.

 

Naha urang nyieun apdet kana bewara ieu

Urang tiasa ngamutahirkeun bewara privasi ieu ti waktos ka waktos.Versi anu diropéa bakal dituduhkeun ku tanggal "Revisi" anu diropéa sareng versi anu diropéa bakal efektif pas tiasa diaksés.Upami urang ngadamel parobihan material kana bewara privasi ieu, kami tiasa ngabéjaan anjeun ku cara ngeposkeun bewara ngeunaan parobahan sapertos kitu atanapi langsung ngirim béwara ka anjeun.

 

Kumaha anjeun tiasa ngahubungan kami ngeunaan bewara ieu

Kanggo masalah khusus privasi, mangga ngahubungi support@fortunelaser.com

side_ico01.png