• head_bander_01

Blog

Blog

 • Si të zgjidhni një makinë saldimi me lazer në dorë, ju mëson një artikull

  Si të zgjidhni një makinë saldimi me lazer në dorë, ju mëson një artikull

  Aktualisht, makinat e saldimit me lazer me dorë janë shumë të njohura në industrinë e saldimit, dhe çmimi i makinave të saldimit me lazer është gjithashtu i pabarabartë.Çmimi është më i lartë se pajisjet e tjera të saldimit.Sigurisht, ka edhe më të lira.A është më mirë të jesh i shtrenjtë?Si mund ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë pyetjet me saldimin me lazer në dorë?

  Cilat janë pyetjet me saldimin me lazer në dorë?

  Siç e dimë të gjithë, lazeri ka karakteristikat e "monokromatikitetit të mirë, drejtimit të lartë, koherencës së lartë dhe shkëlqimit të lartë".Saldimi me lazer është gjithashtu një proces në të cilin përdoret drita e emetuar nga një lazer.Pas përpunimit optik, rrezja lazer fokusohet në gjeneratat...
  Lexo më shumë
 • Saldimi me lazer me dorë për të zëvendësuar tregun tradicional të saldimit

  Saldimi me lazer me dorë për të zëvendësuar tregun tradicional të saldimit

  Saldimi me lazer është një nga aspektet e rëndësishme të aplikimit të teknologjisë së përpunimit të materialit të përpunimit me lazer.Përdoret kryesisht për saldimin e materialeve me mure të hollë dhe saldimin me shpejtësi të ulët.Procesi i saldimit i përket llojit të përcjelljes së nxehtësisë, pra radiatorit me lazer...
  Lexo më shumë
 • Çfarë makine saldimi përdoret për bizhuteri?

  Çfarë makine saldimi përdoret për bizhuteri?

  Bizhuteritë prej ari dhe argjendi janë të pazëvendësueshme në jetën e njerëzve, por sado të shtrenjta të jenë, ato kanë nevojë edhe për përpunim të përpiktë nga njerëzit për të treguar ngjyrën e duhur.Sidoqoftë, ekziston një çështje relativisht e rëndë në përpunimin e bizhuterive, domethënë saldimi me lazer.Bëhu shumë ca...
  Lexo më shumë
 • A do të shkaktojë dëmtimi i mykut pastrimi me lazer?

  A do të shkaktojë dëmtimi i mykut pastrimi me lazer?

  Ka miliona rezerva myku në vende të ndryshme.Çdo produkt industrial ka shumë stile dhe kërkon kallëpe të ndryshme.Meqenëse mykët shpesh kontaktojnë lëndët e para me temperaturë të lartë ose përballen me stresin e tërheqjes, papastërtia formohet lehtësisht në sipërfaqe.Nëse nëse është...
  Lexo më shumë
 • Pastrim me lazer për prodhimin e baterive me energji elektrike

  Pastrim me lazer për prodhimin e baterive me energji elektrike

  Prodhimi i baterive të litiumit është një proces "roll-to-roll".Pavarësisht nëse është një bateri fosfat hekuri litium, një bateri me jon natriumi ose një bateri treshe, ajo duhet të kalojë në procesin e përpunimit nga filmi i hollë në një bateri të vetme dhe më pas në sistemin e baterisë.Procesi i përgatitjes...
  Lexo më shumë
 • Si funksionon pastrimi me lazer në aviacion?

  Si funksionon pastrimi me lazer në aviacion?

  Teknologjia e pastrimit me lazer përdoret kryesisht në trajtimin sipërfaqësor të trupit të avionit në industrinë e hapësirës ajrore.Kur riparoni dhe mirëmbani një avion, në thelb është e nevojshme të hiqni bojën e vjetër në sipërfaqe në mënyrë që të spërkatni vajin e ri me rërë ose me furçë çeliku dhe zakone të tjera...
  Lexo më shumë
 • Pse gjithnjë e më shumë njerëz përdorin makina pastrimi me lazer në industrinë e automobilave

  Pse gjithnjë e më shumë njerëz përdorin makina pastrimi me lazer në industrinë e automobilave

  Në procesin e prodhimit të automobilave, lubrifikantët tërheqës ose lubrifikantët ftohës dhe vajrat kundër ndryshkut të përdorur mund të kontaminojnë komponentët e automobilave dhe të degradojnë rëndë cilësinë e proceseve të mëpasshme të bashkimit ose lidhjes me energji të lartë.Në këtë proces, saldimet dhe lidhjet në komponentët e grupit të fuqisë duhet të ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë mund të pastrohet me lazer?

  Çfarë mund të pastrohet me lazer?

  Sipas statistikave, shumica e proceseve të pastrimit të përdorura aktualisht nga kantieret e detit janë spërkatje me rërë dhe rërë me ujë, të cilat mund të krahasohen me 4 deri në 5 pistoleta spërkatës, me një efikasitet prej 70 deri në 80 metra katrorë në orë, dhe kostoja është rreth 5 milionë juanë. , dhe ambienti i punes eshte i keq...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i pastrimit me laser në relikte kulturore

  Aplikimi i pastrimit me laser në relikte kulturore

  Për pastrimin e relikteve kulturore ekzistojnë shumë metoda tradicionale të pastrimit, por shumica e metodave kanë shumë mangësi të ndryshme, si p.sh.: efikasitet i ngadaltë, i cili mund të dëmtojë reliket kulturore.Pastrimi me laser ka zëvendësuar shumë metoda tradicionale të pastrimit.Pra, cilat janë avantazhet e laserit c...
  Lexo më shumë
 • Hyrje në përdorimin e pastrimit me laser në fusha të ndryshme

  Hyrje në përdorimin e pastrimit me laser në fusha të ndryshme

  Teknologjia e pastrimit me laser është një teknologji e re pastrimi që është zhvilluar me shpejtësi në 10 vitet e fundit.Ajo ka zëvendësuar gradualisht proceset tradicionale të pastrimit në shumë fusha me avantazhet dhe pazëvendësueshmërinë e saj.Pastrimi me laser mund të përdoret jo vetëm për të pastruar ndotësit organikë, por edhe për të...
  Lexo më shumë
 • Pse të zgjidhni pastrimin me laser?

  Pse të zgjidhni pastrimin me laser?

  Prodhuesit janë gjithmonë në kërkim për të bërë produkte që janë më të fortë, më të qëndrueshëm dhe më të besueshëm, si dhe në sektorët e automobilave dhe hapësirës ajrore.Në këtë ndjekje, ata shpesh përmirësojnë dhe zëvendësojnë sistemet e materialeve me densitet më të ulët, temperaturë më të mirë dhe rezistencë ndaj korrozionit, të gjitha...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2
side_ico01.png