• head_bander_01

Makinë saldimi me lazer me fibër Fortune Mini 1000W/1500W/2000W 3 në 1

Makinë saldimi me lazer me fibër Fortune Mini 1000W/1500W/2000W 3 në 1

Dizajni i shasisë të gjitha-në-një është i përshtatshëm
Përfshini prerjen dhe pastrimin e saldimit
Ftohës uji i integruar
Funksionim i lehtë
Mbështet OEM/ODM


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Parimet themelore të makinës lazer

Saldimi me lazer kombinon shkencën dhe teknologjinë moderne me mjeshtërinë tradicionale.Krahasuar me saldimin tradicional, aplikimi i tij është më i gjerë, dhe efekti dhe saktësia e saldimit janë gjithashtu më të larta.Si një gjeneratë e re e produkteve të saldimit me lazer, makineria e vogël e saldimit me lazer Fortune Laser, lazeri që ne zgjedhim është një burim drite me cilësi të lartë në industrinë e markave vendase dhe të huaja.

Makina e vogël e saldimit me lazer ka karakteristikat e shpejtësisë së shpejtë të saldimit, efikasitetit të lartë, efektit të mirë të saldimit, më pak harxhuese saldimi, jetëgjatësisë dhe mbrojtjes së mjedisit.Mund të përdoret gjerësisht në veglat e kuzhinës, parmakët e dyerve dhe dritareve, ashensorët e shkallëve, mobiljet prej çeliku inox, llamarina metalike, reklamat e markave, dhuratat artizanale, riparimin e makinave, prodhimin e automobilave, tranzitin hekurudhor dhe hapësirën ajrore dhe saldimin në industri të tjera.

 

Në të njëjtën kohë, kjo makinë e vogël saldimi me lazer me dorë mbështet prerjen dhe saldimin në të njëjtën kohë dhe makinën standarde të shpërndarjes së telit, e cila mund të zvogëlojë kërkesat e pastrimit të pjesëve dhe të përmirësojë më tej cilësinë e saldimit.Mund të përdoret gjithashtu së bashku me një robot bashkëpunues për të rregulluar pishtarin e saldimit në robotin bashkëpunues, duke zvogëluar intensitetin e punës së operatorit dhe duke përmirësuar cilësinë e saldimit të saldimit.

Avantazhi i makinës së saldimit me mini lazer 1000W 1500w 2000w 3000W

Dizajni i shasisë të gjitha-në-një është i përshtatshëm
Makina e saldimit me lazer me fibra të dorës Fortunelaser miraton dizajnin e një kabineti të integruar, i cili integron lazerin, ftohësin, kontrollin e softuerit, etj., dhe ka avantazhet e gjurmës së vogël, lëvizjes së përshtatshme dhe funksionalitetit të fortë.

Në vend të "rrugës optike fikse", operacioni është më i përshtatshëm.
Tani saldimi me dorë, duke përdorur një armë saldimi me dorë për të zëvendësuar shtegun optik fiks, operacioni është më i përshtatshëm, duke thyer kufizimet e tavolinës së punës, për të përmbushur saldimin e këndeve dhe pozicioneve të ndryshme.Përveç kësaj, pozicionimi me rreze infra të kuqe përdoret për pozicionimin dhe kalibrimin më të saktë të pozicionit të saldimit për të siguruar saldime më të bukura.

Deformim i vogël termik, saldim i butë dhe i bukur
Mund të shohim se shtresa e saldimit të makinës së saldimit me lazer me fibër optike është e lëmuar dhe e bukur, pjesa e punës e saldimit nuk ka deformim, nuk ka mbresë saldimi dhe saldimi është i fortë, duke zvogëluar procesin e bluarjes pasuese, duke kursyer kohë dhe kosto.Saldimi tradicional është i vështirë për të arritur bukurinë e saldimit të pjesëve komplekse të punës, ndërsa saldimi me dorë mund të arrijë kënde të drejta, qoshe të rrumbullakosura dhe më shumë metoda saldimi, duke e bërë saldimin më të lehtë.

Thellësia e saldimit është e madhe dhe saldimi është i fortë
Makina e saldimit me lazer me fibra të dorës përdoret kryesisht për saldimin me lazer të pjesëve të punës në distanca të gjata dhe të mëdha.Zona e prekur nga nxehtësia gjatë saldimit është e vogël, gjë që nuk do të shkaktojë deformim të punës, nxirje dhe gjurmë në shpinë.Thellësia e saldimit është e madhe, saldimi është i fortë dhe shkrirja është e mjaftueshme.

Një makinë mbështet tre funksione të saldimit, prerjes dhe pastrimit
Shndërrimi i 3 funksioneve mund të realizohet vetëm nga koka lazer.

Parametrat teknikë të makinës së saldimit me lazer Fortune Mini Laser

Model

FL-HW1000M

FL-HW1500M

FL-HW2000M

Fuqia lazer

1000 W

1500 W

2000 W

Mënyra e ftohjes

Ftohje me ujë

Ftohje me ujë

Ftohje me ujë

LaserWgjatësia e rrugës

1080nm

1080nm

1080nm

Way i Punës

Ci vazhdueshëm/ Modulim

Gjatësia e fibrave

Standard 10 m, gjatësia më e gjatë e personalizuar 15 m

Dimensioni

100*68*45 cm

Wtetë

165 kg

Opsione

Portativ

Gama e shpejtësisë së saldatorit

0-120 mm/s

Temperatura

15-35 ℃

Tensioni i funksionimit

AV 220V

Diametri i pikës fokale

0.5 mm

Trashësia e saldimit

0,5-5 mm

 

o2
o3

Rreth SUP 3 në 1 kokë lazer

Sistemi i saldimit, pastrimit dhe prerjes me lazer me superfuqi tre-në-një është sistemi ynë më i fundit i integruar tre-në-një që mbështet saldimin me lazer në dorë, pastrimin me lazer dhe prerjen me lazer në të njëjtën kohë.Modaliteti i punës mund të ndërrohet lirshëm sipas skenarëve të ndryshëm të aplikimit, duke ofruar zgjidhje të larmishme për kërkesat e ndryshme të aplikimit të përdoruesve. Produkti mbulon kokat e saldimit/kokat e pastrimit dhe sistemet e kontrollit të zhvilluara vetë, dhe është i pajisur me alarme të shumta sigurie dhe fuqi sigurie aktive dhe cilësimet e prerjes së dritës.Ai është zhvilluar në bazë të kokave të saldimit me dorë që kompania jonë ka prodhuar në masë, dhe ka karakteristikat e besueshmërisë së lartë dhe stabilitetit të fortë. Produkti mund të përshtatet për markat e ndryshme të lazerëve me fibra, dhe optike dhe ujë- Dizajni i ftohur është i optimizuar në mënyrë që koka e lazerit të mund të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme për një kohë të gjatë nën 2000W.

Veçoritë

l Karakteristikat themelore: sistem kontrolli tre-në-një i zhvilluar vetë, ndërrimi fleksibël i saldimit, pastrimit dhe prerjes, alarme të shumta sigurie, funksionim i thjeshtë dhe fleksibël.

l Më i qëndrueshëm: Të gjithë parametrat janë të dukshëm, monitorimi në kohë reale i statusit të të gjithë makinës, shmangia e problemeve paraprakisht, lehtësimi i zgjidhjes dhe zgjidhjes së problemeve dhe sigurimi i funksionimit të qëndrueshëm të sistemit.

l Procesi: Parametrat e procesit mund të vendosen dhe efektet e ndryshme të procesit mund të provohen në mënyrë fleksibël.

l Parametrat e qëndrueshëm dhe përsëritshmëria e lartë: Presioni i përcaktuar i ajrit të hundës dhe gjendja e lenteve, për sa kohë që fuqia e lazerit është e qëndrueshme, parametrat e procesit duhet të jenë të përsëritshëm, gjë që përmirëson shumë efikasitetin.

 

Tensioni i furnizimit (V)

220V±10% AC 50/60Hz

Vendosni mjedisin

E sheshtë, pa dridhje dhe goditje

Temperatura e ambientit të punës (℃)

10-40

Lagështia e ambientit të punës (%)

 70

Metoda e ftohjes

Ftohja me ujë

Kolimacioni

D20*5/F60

Fokusi (modaliteti i saldimit me dorë)

D20*4.5/F150

Fokusimi (modaliteti i pastrimit)

D20*4.5/F400

Reflektimi

30*14 T2

Specifikimet e lenteve mbrojtëse

18*2

Presioni maksimal i mbështetur i ajrit

10 Bar

Gama e rregullimit vertikal të fokusimit

±10 mm

Gama e rregullimit të pikave (modaliteti i saldimit me dorë)

0-6 mm

Gama e rregullimit të pikave (modaliteti i pastrimit)

0~50 mm

 

Specifikimet për përdorimin e makinerive të saldimit me lazer me dorë

1. Kutia e makinës së saldimit me lazer duhet të lidhet me një tokë sigurie.Gjatë punës, rregullat e sigurisë së makinës së saldimit me lazer mos e përballoni rrezen e lazerit me sy dhe mos lejoni që trupi juaj të prekë rrezen e lazerit për të shmangur dëmtimet.

2. Lexoni me kujdes manualin e udhëzimeve dhe përdorni makinën e saldimit me lazer në përputhje të plotë me procedurat e funksionimit për të garantuar pajisjet dhe sigurinë personale.

3. Nëse makina e saldimit me lazer duhet të riparohet, ajo duhet të fiket dhe duhet të konfirmohet që ngarkesa në kondensatorin e ruajtjes së energjisë është shkarkuar përpara se të kryhet, në mënyrë që të shmangen aksidentet e goditjes elektrike.Nëse ka ndonjë fenomen jonormal gjatë funksionimit, ai duhet të fiket për inspektim.

4. Uji qarkullues në makinën e saldimit me lazer duhet të mbahet i pastër, përndryshe do të ndikohet në daljen e lazerit.Përdoruesi mund të përcaktojë ciklin e zëvendësimit të ujit ftohës sipas kohës së ngarkimit, cilësisë së ujit dhe kushteve të tjera.Në përgjithësi, cikli i zëvendësimit të ujit në verë është më i shkurtër se ai në dimër.disa.

5. Kushtojini vëmendje për të mbajtur të pastër mjedisin dhe makinën e saldimit me lazer dhe kontrolloni nëse shufra lazer dhe komponentët optikë janë të ndotur shpesh.

Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje në funksionimin e makinës së saldimit me lazer me lazer?

1. Është e nevojshme të vishni syze, maska ​​dhe veshje mbrojtëse ndaj rrezatimit për të siguruar prodhimin e sigurt të stafit
2. Nuk lejohet përdorimi i të njëjtës tokë me makinë saldimi me hark (saldim me hark, saldim elektrik, saldim me dioksid karboni) për të parandaluar që rrjedha e kundërt të ndikojë në komponentët e lazerit.
3. Duhet të theksohet se koka e saldimit të makinës së saldimit me lazer me dorë nuk mund të drejtohet në trup.
4. Koka e saldimit nuk mund të vendoset në tokë dhe duhet kushtuar vëmendje parandalimit të pluhurit.
5. Gjatë procesit të saldimit, kushtojini vëmendje që rrezja e përkuljes së shakullit të fibrës optike të mos jetë shumë e vogël, në mënyrë që të mos digjet fibra optike.
6. Në rast të ndonjë situate të papritur, shtypni menjëherë butonin e ndalimit të urgjencës.Nëse ndalon së punuari përkohësisht, ju lutemi klikoni "Stop" për të hyrë në gjendjen e gatishmërisë.
7. Pas përdorimit ose ndaloni së punuari pas punës, ju lutemi klikoni "Stop" për të hyrë në gjendjen e gatishmërisë dhe më pas fikni pajisjen.
 
Në këtë sezon dimëror, të gjithë duhet t'i kushtojnë vëmendje edhe antifrizit të saldimit me lazer kur përdorin saldimin me lazer me lazer.Uji në sistemin e rrugëve ujore ngrin, gjë që do të ndikojë në përdorimin normal të pajisjes dhe do të dëmtojë të gjithë sistemin e ftohjes.

Pse të përdorni gaz mbrojtës kur saldoni me makinë saldimi me lazer me dorë?

1. Mbron lentet e fokusimit nga kontaminimi i avullit metalik dhe spërkatja e pikave të lëngshme
2. Gazi mbrojtës është shumë efektiv për shpërndarjen e mbrojtjes plazmatike të prodhuar nga saldimi me lazer me fuqi të lartë
3. Gazi mbrojtës mund të mbrojë pjesën e punës nga oksidimi gjatë procesit të saldimit

Video

o5
side_ico01.png