• head_banner_01

Blog

Blog

  • Bakal beberesih laser ngabalukarkeun karuksakan kana kapang nu?

    Bakal beberesih laser ngabalukarkeun karuksakan kana kapang nu?

    Aya jutaan saham kapang di sababaraha nagara.Unggal produk industri boga loba gaya sarta merlukeun molds béda.Kusabab kapang sering ngahubungan bahan baku-suhu luhur atawa nungkulan stress tensile stamping, kokotor gampang kabentuk dina beungeut cai.Upami upami henteu dibersihkeun dina waktosna, éta bakal ...
    Maca deui
  • Laser beberesih pikeun Power Batre Manufaktur

    Laser beberesih pikeun Power Batre Manufaktur

    Produksi batré litium nyaéta prosés "roll-to-roll".Naha éta téh batré litium beusi fosfat, batré natrium-ion atawa batré ternary, éta perlu ngaliwatan prosés processing ti pilem ipis ka batré tunggal, lajeng ka sistem batré.Prosés persiapan ...
    Maca deui
  • Kumaha beberesih laser dianggo dina penerbangan?

    Kumaha beberesih laser dianggo dina penerbangan?

    Téknologi beberesih laser utamana dipaké dina pengobatan permukaan awak pesawat dina industri aerospace.Nalika ngalereskeun sareng mertahankeun pesawat, dasarna kedah dipiceun cet lami dina permukaan supados menyemprot sandblasting minyak atanapi sanding sikat baja sareng tradit sanésna ...
    Maca deui
  • Naha beuki loba jalma ngagunakeun mesin beberesih laser dina industri otomotif

    Naha beuki loba jalma ngagunakeun mesin beberesih laser dina industri otomotif

    Dina prosés manufaktur otomotif, ngagambar pelumas atanapi pelumas cooling sareng minyak anti karat anu dianggo tiasa ngotorkeun komponén otomotif sareng parah ngaréduksi kualitas prosés ngahijikeun atanapi beungkeutan énergi anu luhur.Dina prosés ieu, welds sareng beungkeut dina komponén powertrain kedah ...
    Maca deui
  • Naon anu tiasa dibersihkeun ku laser?

    Naon anu tiasa dibersihkeun ku laser?

    Numutkeun statistik, kalolobaan prosés beberesih ayeuna dianggo ku galangan kapal nyaéta sandblasting sareng sandblasting cai, anu tiasa cocog sareng 4 dugi ka 5 bedil semprot, kalayan efisiensi 70 dugi ka 80 méter pasagi per jam, sareng biayana sakitar 5 juta yuan. , sareng lingkungan kerja anu goréng ...
    Maca deui
  • Aplikasi beberesih laser dina titilar budaya

    Aplikasi beberesih laser dina titilar budaya

    Pikeun meresihan titilar budaya, aya loba métode beberesih tradisional, tapi lolobana métode boga loba shortcomings béda, kayaning: efisiensi slow, nu bisa ngaruksak titilar budaya.Pembersih laser parantos ngagentos seueur metode beberesih tradisional.Jadi naon kaunggulan laser c ...
    Maca deui
  • Bubuka pikeun pamakéan beberesih laser dina sagala rupa widang

    Bubuka pikeun pamakéan beberesih laser dina sagala rupa widang

    Téknologi beberesih laser mangrupikeun téknologi beberesih énggal anu parantos ngembangkeun gancang dina 10 taun katukang.Éta laun-laun ngagentos prosés beberesih tradisional dina seueur widang kalayan kauntungan sareng teu tiasa diganti.Pembersih laser tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun ngabersihan polutan organik, tapi ogé ...
    Maca deui
  • Naha Pilih Pembersih Laser?

    Naha Pilih Pembersih Laser?

    Pabrikan sok milarian ngadamel produk anu langkung kuat, langkung awét, sareng langkung dipercaya, ogé dina séktor otomotif sareng aeroangkasa.Dina ngungudag ieu, aranjeunna remen ningkatkeun tur ngaganti sistem bahan kalawan dénsitas handap, hawa hadé tur lalawanan korosi logam sagala ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih mesin beberesih laser cocog pikeun aplikasi anjeun?

    Kumaha carana milih mesin beberesih laser cocog pikeun aplikasi anjeun?

    Kiwari, beberesih laser geus jadi salah sahiji cara paling meujeuhna pikeun beberesih permukaan, utamana pikeun beberesih permukaan logam.Pembersih Laser dianggap ramah lingkungan sabab henteu nganggo agén kimia sareng cairan beberesih sapertos dina metode tradisional.Bersihan tradisional...
    Maca deui
  • Pituduh Umum pikeun Prosés Operasi Laser Mesin Motong ti FORTUNE LASER

    Pituduh Umum pikeun Prosés Operasi Laser Mesin Motong ti FORTUNE LASER

    Persiapan saméméh ngagunakeun mesin motong laser 1. Pariksa naha tegangan catu daya konsisten jeung dipeunteun tegangan mesin urang saméméh pamakéan pikeun nyegah karuksakan teu perlu.2. Pariksa naha aya résidu zat dina beungeut tabel mesin, ku kituna teu mangaruhan motong normal ...
    Maca deui
  • Serat Laser Motong VS CO2 Laser Motong: Pro jeung Kontra

    Serat Laser Motong VS CO2 Laser Motong: Pro jeung Kontra

    1. Bandingkeun tina struktur pakakas laser Dina karbon dioksida(CO2) téhnologi motong laser, gas CO2 nyaéta medium nu dibangkitkeun sinar laser.Tapi, laser serat dikirimkeun ngaliwatan dioda sareng kabel serat optik.Sistem serat laser ngahasilkeun sinar laser ngaliwatan sababaraha di ...
    Maca deui
  • Las laser tiasa janten pasar aplikasi laser anu paling gancang ngembang

    Las laser tiasa janten pasar aplikasi laser anu paling gancang ngembang

    Dina sababaraha taun katukang, alat-alat motong laser logam dumasar kana lasers serat dimekarkeun gancang, sarta eta ngan kalem handap dina 2019. Kiwari, loba pausahaan miharep éta parabot tina 6KW atawa malah leuwih ti 10KW bakal sakali deui ngungkit titik tumuwuhna anyar laser. motongan.Dina sababaraha taun katukang, lase ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
side_ico01.png