Abdi hoyong diajar langkung rinci ngeunaan

index_about_thumbs
Kualitas Laser Mesin Produsén

Diadegkeun dina 2016 sareng kantor pusatna di kota Shenzhen, Fortune Laser Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional peralatan laser industri, terpadu sareng R&D, produksi, penjualan sareng jasa perawatan.Fortune Laser mangrupikeun salah sahiji perusahaan laser industri anu paling gancang di pasar.

 

Visi Fortune Laser geus salawasna geus mendesain jeung pabrik kualitas luhur mesin laser industri anu bakal nyocogkeun ka kabutuhan konsumén ', kalawan harga affordable, kalawan versatility pikeun nyocogkeun rupa-rupa industri.

Naha milih pakaya laser

MITRA KAMI

  • IPG

    IPK

  • PRECITEC

    PRECITEC

  • MAX

    MAX

  • RAYTOOLS

    RAYTOOLS

  • Raycus

    Raycus

  • YASKAWA

    YASKAWA

  • Schneider

    Schneider

  • YYC

    YYC

  • HIWIN

    HIWIN

  • S&A

    S&A

Pasar Global Fortune Laser

Kalawan kinerja tinggi na reputasi alus, mesin urang teu ukur tampi di Cina, tapi ogé geus diékspor ka leuwih ti 120 nagara jeung wewengkon di dunya, kaasup.

Amérika Sarikat, Kanada, Mexico, Brazil, Kolombia, Chili, Britania Raya, Italia, Perancis, Jérman, Spanyol, Walanda, Romania, Rusia, Jepang, Koréa Kidul, Turki, Thailand, Indonésia,

Malaysia, Vietnam, Filipina, Pakistan, India, Uzbékistan, Mesir, Aljazair, Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul sareng seueur nagara sanés.

Diajar deui
map
side_ico01.png